WAT TE DOEN ALS HET HP-SCHERM FOUTCODE 900 WEERGEEFT WANNEER HET IS INGESCHAKELD?

 Als het gaat om apparaten voor woon-werkverkeer, zijn HP-laptops een van de beste en meest efficiënte machines. U kunt schakelen tussen meerdere applicaties, games spelen en direct documenten maken, maar soms kan uw HP laptop problemen ondervinden tijdens het inschakelen. Een van de problemen die door onze klanten worden geregistreerd, is het zien van de foutcode 900 tijdens het opstarten van de HP computer. Als u dezelfde foutcode ziet, volgt u de stappen die in dit artikel van HP Klantenservice Nederland worden genoemd en lost u de hoofdoorzaak van het probleem direct op.

TE DOEN STAPPEN ALS HET HP LAPTOP-SCHERM FOUTCODE 900 WEERGEEFT BIJ INSCHAKELING

1. Als u het foutbericht met code 900 ziet, drukt u op de ENTER-toets om het berichtenscherm te wissen.

2. Uw systeem start automatisch op naar het Windows-bureaublad als u op de enter-toets drukt.

3. Schakel nu uw HP computer uit en inspecteer de ventilatieopeningen aan de buitenkant om te controleren op stofophoping.

4. Reinig de opgebouwde ventilatieopeningen aan de buitenkant met een schone borstel of doek en start de computer opnieuw op om te zien of het probleem zich blijft voordoen.

5. Als het foutbericht aanhoudt, verwijdert u de hardware van uw HP computer en reinigt u de binnenkant van de ventilatieopeningen met perslucht.

6. Zorg er bovendien voor dat er voldoende ademruimte rond uw HP computer is door de voorwerpen die zich rondom het apparaat bevinden schoon te maken.

7. Optioneel kunt u uw computer in een koelere kamer plaatsen zodat er geen verwarmingsproblemen zijn.

8. Als geen van de bovenstaande stappen werkt, voer dan een harde reset uit om de geregistreerde thermische waarden van uw computer in het geheugen te resetten.

9. Optioneel kunt u ook proberen het BIOS voor uw apparaat bij te werken, aangezien dit in sommige gevallen kan voorkomen dat deze fout optreedt.

U kunt het bloggedeelte van onze website doorlopen om te weten hoe u het BIOS moet updaten of hoe u kunt voorkomen dat uw computer oververhit raakt. Zit je vast in een uitdagende situatie en ben je geagiteerd om de juiste hulp te vinden, dan kan Bellen HP Nederland direct hulp bieden. Ons technische team van HP heeft onberispelijke communicatieve vaardigheden en stelt de behoeften van de klant altijd voorop. Hoe afmattend uw probleem ook is, wij hebben u gedekt met de meest nauwkeurige en gemakkelijk te volgen oplossingen voor alle HP-problemen.

Comments

Popular posts from this blog

Hp 24 * 7: een Hp-laptop repareren die niet kan worden ingeschakeld!

HP technische ondersteuning: hoe u het probleem met de prestaties van HP trage apparaat verhelpt!