Scan uw HP-bureaublad op malware-bedreigingen: beknopte handleiding (Windows 10)

Malware op uw computerapparaat kan verschillende storingen veroorzaken, zoals het onnodig ophangen van het systeem, problemen tijdens de slaap of de sluimerstand enzovoort. Daarom wordt het van essentieel belang dat gebruikers hun systemen van tijd tot tijd scannen. U kunt Windows-beveiliging of Windows Defender gebruiken om uw computer te scannen op mogelijke malwarebedreigingen en de problemen onmiddellijk op te lossen. Op deze manier kunt u uw systeem tegen risico's beschermen en de efficiëntie van het apparaat behouden. In deze blog vertellen we je over de stappen waarmee je je computer kunt scannen op malware voor het Windows 10-besturingssysteem.

Voor andere apparaatgerelateerde problemen hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen via de Hp Helpdesk Bellen Nederland. Omdat de helpdesk 24x7 actief is, kunnen de gebruikers zonder vertraging contact opnemen met het technische team en hun problemen op de meest bekwame manier oplossen.

Stappen voor het uitvoeren van de scan op uw HP desktop:

 De eerste stap is om naar de zoekbalk te gaan en te zoeken naar de beveiligingstoepassing op uw apparaat

 Klik nu op het respectievelijke pictogram

 Hier kom je het tabblad VIRUS & THREAT PROTECTION tegen, klik erop

 Selecteer het tabblad SCANOPTIES

 Klik nu vanuit het venster waarnaar u zo wordt verwezen op de FULL SCAN optie en voer het uit

 Het proces duurt ongeveer een uur om te

 Om nu het rapport van het scanproces te bekijken, opent u de beveiligingsapp en klikt u op het tabblad BESCHERMINGSGESCHIEDENIS

 Als er ten slotte geen risico's worden gedetecteerd, is er geen actie nodig

 Als de software bedreigingen heeft geïdentificeerd, moet u op het tabblad meer informatie klikken en een keuze maken uit de voorgestelde acties

We hopen dat u door de bovengenoemde stappen te volgen de potentiële bedreigingen voor uw apparaat hebt kunnen oplossen. Voor meer informatie en begeleiding kunt u contact met ons opnemen via Hp Telefoonnummer Nederland en onze technici zullen u begeleiden met de meest betrouwbare handelwijzen.

Voor meer info Lees deze blog:- Hoe te repareren als HP laptop automatisch blijft afsluiten?

Popular posts from this blog

Hp 24 * 7: een Hp-laptop repareren die niet kan worden ingeschakeld!

WAT TE DOEN ALS HET HP-SCHERM FOUTCODE 900 WEERGEEFT WANNEER HET IS INGESCHAKELD?

HP technische ondersteuning: hoe u het probleem met de prestaties van HP trage apparaat verhelpt!